0

YOUR SHOPPING CART IS EMPTY

  • trust-icon
  • trust-icon
  • trust-icon

Over ons

Hallo daar, ik ben Roland Verment oprichter van Paneuromix. Ik deel mijn passie graag met jou en dat doe ik door te vertellen over de kern van mijn product. Ik begon met Paneuromix met het idee om een werkelijk krachtige breinformule te creëren die het leven van de gebruiker aanzienlijk verbetert.

Wie ben ik?

Ik ben van oorsprong neuropsycholoog. Al meer dan 10 jaar hebben nootropics (brein boosters) mijn uitzonderlijke aandacht. Persoonlijke ervaring en intensief communiceren met gebruikers van nootropics tezamen met een uitgebreide literatuursudie hebben geleid tot kennis. En niet zomaar kennis, maar een rijke kennis van honderden stoffen die (gecombineerd) het brein helpen het maximale in functioneren te bereiken.

Wat doen nootropics?

Sommige stoffen geven je een beetje hyper state. Dat betekent: je voelt meer energie, je stelt minder uit en krijgt meer gedaan. Er zijn ook stoffen die ervoor zorgen dat je een staat bereikt waarin je heel chill bent. Je krijgt in die staat veel overzicht in situaties en bijvoorbeeld je dagplanning. Weer andere zorgen dat je beter bij je geheugensporen, dat herinneringen en bijvoorbeeld namen als het ware als vanzelf weer bij je opkomen.

Persoonlijke uitdaging

Mijn uitdaging was een mix te vinden die het beste van al deze voordelen combineert. vandaar de naam van mijn bedrijf: Pan(n)euromix. Zo'n mix heeft enorm veel voordelen. Een van de grootste daarin is bijvoorbeeld dat je niet meer elke dag een hele plank met supplementen open hoeft te trekken en de verhoudingen van de stoffen zijn altijd juist. Uit eigen ervaring weet ik, dat hoewel je goed voor je lichaam en geest wilt zorgen, het aardig wat discipline kost om alle supplementen op een constante en consequente basis te nemen, elke dag. Dat vereist veel aandacht en toewijding. Paneuromix neemt al deze hindernissen weg en geeft je rust en tegelijkertijd focus.

Paneuromix

Wat ik zelf ervaar bij het nemen van Paneuromix is een lichte staat van hyper-zijn. Ik voel mentaal meer energie, maar ik kan tegelijkertijd lekker overzicht houden en goed nadenken over te nemen beslissingen en handelingen. Het is alsof mijn "denkspier" krachtiger en flexibeler is. Daarnaast merk ik ook dat mijn geheugen langzaam aan steeds beter word. Bijvoorbeeld: vroeger moest ik nog weleens behoorlijk graven naar herinneringen, namen en woorden. Nu springen ze spontaan op, zonder moeite. Wat me met name steeds blijft verrassen is de duur van het effect. Ik neem het in de ochtend en ik kan de hele dag door! Als ik het in de ochtend neem kan ik de hele dag door bijna zonder aarzeling mijn taken afmaken. Ik heb dan nog steeds energie en ideeën die ik wil uitwerken.
Mocht je me willen bereiken stuur dan een emailtje naar support@paneuromix.nl .

Paneuromix
Noorderhaven 51
9712 VJ Groningen
BTW-nummer: NL107842427B01
support@paneuromix.nl
Kvk: 02094720