0

YOUR SHOPPING CART IS EMPTY

  • trust-icon
  • trust-icon
  • trust-icon

Filosofie

Wij hebben ons bij de ontwikkeling van dit supplement voorgenomen om het beste product te maken dat op dit terrein voor handen is. Hiervoor hebben we jarenlange kennis en opleiding op het gebied van orthomoleculaire supplementen stoffen ingezet. Het viel ons op dat veel producten sub-optimaal zijn. De kernpunten van onze filosofie zijn :

Real-life testing

Veel grotere supplementenfabrikanten stellen een supplement samen op grond van wetenschappelijke bekende effecten van stoffen, gecombineerd met “mode” stoffen die de marketingwaarde verhogen. Ze slaan dan een belangrijke stap over, namelijk het testen van de formule in het werkelijke leven. Zo kan het zijn dat een op het oog interessante formule niet goed werkt, bijvoorbeeld door het gebruik van een verkeerde capsule waardoor de afgifte niet goed is. Wij hebben onze formule een lange testfase laten doorlopen waarbij een testpanel steeds verschillende combinaties van stoffen heeft genomen. Totdat we uiteindelijk tot een samenstelling kwamen die in een handzame formule verwerkt kon worden.

Synergetische werking

Het innemen van één veelbelovende stof kan tegenvallen, het is vaak pas bij een combinatie van meerdere stoffen dat effecten goed beginnen op te komen.

Dagelijks gemak

Om goed effect te ervaren moeten supplementen eigenlijk over een langere periode ingenomen worden. Door allerlei krachtige ingrediënten in één product te bundelen hoef je alleen maar elke dag in de ochtend deze capsules te nemen. Hierdoor wordt het je zo gemakkelijk mogelijk gemaakt om de stoffen in te nemen.

Werkzame doseringen

In veel producten zitten uit het oogpunt van marketing bepaalde ingrediënten toegevoegd in (veel) te lage dosering om werkelijk effect te kunnen geven. Wij hebben alleen stoffen in de formule verwerkt in werkzame hoeveelheden.

Open benadering

Wij hebben ons niet van te voren vastgepind op een bepaalde benadering, bijvoorbeeld dat alle stoffen in de formule “natuurlijke” stoffen moesten zijn. Wij hebben simpelweg gezocht naar de meest effectieve stoffen die er zijn.