0

YOUR SHOPPING CART IS EMPTY

 • trust-icon
 • trust-icon
 • trust-icon

Paneuromix ®

100% Natuurlijk
Alle grondstoffen van onze producten zijn 100% natuurlijk zonder onnodige toevoegingen en van de hoogste kwaliteit.
Alpha-GPC
L-Alpha glycerylphosphorylcholine is een natuurlijke choline-achtige stof die veel in het brein gevonden kan worden.
Gastrodia Elata
Gastrodia Elata is een kruid uit de Chinese traditie, het is een zeer krachtige nootropic.

 • product-icon
 • product-icon
 • product-icon
 • product-icon
 • product-icon

Paneuromix ®

Realiseer elke dag!

100% Real Reviews

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95
Prijs incl. BTW | Gratis verzonden

 • Koop 3 voor € 19,95 per stuk. en bespaar 34%
 • Koop 6 voor € 18,60 per stuk. en bespaar 38%

trust-icon trust-icon trust-icon


30 Caps Rust, Overzicht en Focus

Herken je dit? Je hebt hoge doelen in je professionele leven, maar je bent ook een echte levensgenieter. Je hebt veel ballen in de lucht te houden en over het algemeen lukt dit je aardig.

Maar op sommige momenten zou je willen dat je net even die extra “edge” hebt.

Misschien zijn de Paneuromix capsules dan iets voor jou.

Deze zitten tjokvol met natuurlijke ingredienten die jou brein ondersteunen in Rust, Focus en Overzicht. Zo kun je alles net even wat slimmer plannen en tot nieuwe inzichten komen.

Paneuromix is ontwikkeld door neurowetenschapper Roland Verment met jarenlange ervaring in Peak-Performance en nootropics.

Men’s Health over Paneuromix: ‘Ik knal 3 pillen naar binnen en ben de hele dag fris en minder afgeleid’. Lees het volledige artikel via Blendle.

Bekijk hier zes video reviews van Paneuromix caps.

The powerful ingredients in Paneuromix ® 
EVERYTHING YOU NEED TO KNOW AND MORE
Huperzia Serrata 5 mg (50 mcg Huperzine-A)

Huperzia Serrata is een soort mos dat groeit in India, China en andere aziatische landen. Het bevat de stof Huperzine-A dat de afbraak van acetyl-choline zou tegengaan. Op deze manier blijft er meer acetyl-choline beschikbaar. 


Alpha-GPC 250 mg
 

Alpha-GPC is de afkorting voor L-Alpha Glycerylphosphorylcholine een natuurlijke choline stof die heel goed de bloed-hersenbarrière door komt. Choline is de voorloper van de neurotransmitter acetylcholine in de hersenen. Daarnaast is choline betrokken bij de vorming van fosfatidylcholine, een belangrijk bestanddeel van de hersenen. Paneuromix ® bevat de hoogste dosering Alpha-GPC van een samengesteld product ter wereld.DMAE 270 mg

DMAE is een stof die in choline omgezet kan worden, en is daarmee een precursor van de neurotransmitter acetylcholine.


L-theanine 50 mg

L-Theanine is een aminizuur uit groene thee en wordt in landen als Japan door frisdranken gedaan.


Phosphatidyl Serine 100 mg

Phosphatidyl Serine komt vooral voor in hersenen, organen en in vette vis. Phosphatidyl Serine is een fosfolipide dat aan de binnenkant van een celmembraan voorkomt.


Rhodiola rosea onderdeel van Neuromix ™ 400 mg

Rhodiola rosea is een plant uit de vetplantenfamilie en wordt gezien als een zogenaamde adaptogeen. Het draagt bij aan een normaal energie metabolisme en is zeer geschikt om te gebruiken voor vermoeidheid.


Ginkgo Biloba onderdeel van Neuromix ™ 400 mg

Ginkgo Biloba staat erom dat het de normale functie van het geheugen ondersteunt en tevens een ondersteuning geeft aan de doorbloeding.

Panax Ginseng onderdeel van Neuromix ™ 400 mg

Ginseng (Koreaanse), ook wel Panax Ginseng is de meest bekende adaptogeen ter wereld. Het draagt bij aan lichamelijk en geestelijk herstel en ondersteunt bij vermoeidheid.

Vitamine B12 1000 mcg

Vitamine B12 ondersteunt de werking van Paneuromix ® en is met name bekend om het activerende effect op energie in het lichaam. Daarnaast draagt het bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en het geheugen.

Vitamine B6 6 mg

Vitamine B6 is een belangrijke B-vitamine en draagt bij aan het normaal functioneren van het zenuwstelsel. Ook aan het normale energie metabolisme draagt B6 bij.

JIJ MOET WEL EEN VOORZICHTIG PERSOON ZIJN
WIJ RESPECTEREN DAT, DAAROM BEANTWOORDEN WE GRAAG JE VRAGEN
 
1 Hoe snel merk ik iets van de nootropic?

De meeste mensen merken na een half uur de eerste effecten opkomen. Het effect van de nootropic blijft verrassend lang hangen, tot zelfs de volgende dag. Bij langdurig gebruik, enkele weken, beginnen de effecten nog sterker te worden. Wij adviseren om elke maand even 3 dagen geen capsules te nemen, hierdoor blijft het effectief werken.

2 Wat zijn de aanwijzingen voor gebruik?

Wij adviseren om de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt te nemen. Als je het later inneemt kan dit slapeloosheid geven. Voer de dosering op naar de aangeraden dosering van 3 capsules per dag. De capsules kunnen in 1 keer ingenomen te worden, je hoeft dus geen pillen mee te nemen en hieraan te denken gedurende de dag. Door de kracht van de formule werkt dit de hele dag door. Als je weet hoe je reageert kun je op dagen van hoge mentale belasting tot 3 capsules extra nemen (in totaal 6 capsules), bijvoorbeeld een uur voordat je deze belasting aangaat.

3 Waarom zit er geen caffeïne door de nootropic?

Wij hebben gekozen voor een caffeïnevrij product, caffeïne verhoogt welliswaar de alertheid maar kan ook nerveusiteit met zich meeebrengen, daarnaast kan iemand gewoon één of twee koppen koffie nemen. Sommige mensen vinden dat caffeïne het effect wat versterkt. Door caffeïne eruit te laten geven wij de keus aan jou.

4 Zijn er bijwerkingen?

De nootropic heeft heeft invloed op processen, dus bijwerkingen zijn mogelijk, maar komen niet vaak voor doordat de basis van de ingrediënten uit de natuur komen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere hoofdpijn en misselijkheid. Gebruik het niet tijdens de zwangerschap.

5 Wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen de nootropic in een verpakking die door de brievenbus past, hierdoor kunnen we de verzendkosten laag houden. Bij een bestelling onder de €40 zijn de verzendkosten binnen Nederland €0,95 en in België en Luxemburg €3,9. Boven de €40,0 rekenen we geen verzendkosten. Doordat het door je brievenbus past hoef je niet met zo'n briefje naar het postkantoor als je er niet was bij levering.

6 Hoe wordt het verzonden?

De nootropic wordt verstuurd in een bubbelenvelop die door de brievenbus past, leveringen in Nederland gaan via PostNL met de reguliere brievenbuspost. Leveringen naar België en Luxemburg gaan met aangetekende post van DHL.

7 Wat zijn jullie regels voor retourzendingen?

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons product dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hebben ingevoerd waar u recht op heeft tot 90 dagen na ontvangst van het product. U hoeft van ons de eerste 90 capsules niet te retourneren en deze mag u ook aanbreken, ook hoeft u geen reden op te geven. Vanaf meer dan 90 capsules vragen wij u om ons de onaangebroken verpakking(en) te retourneren, wij vergoeden hierbij de verzendkosten. Deze 100% tevredenheitsgarantie is een extra service boven het wettelijke herroepingsrecht van 7 werkdagen. De rechten die u als consument geniet onder het wettelijk herroepingsrecht ,zoals uiteengezet in de AVW, worden hierdoor niet aangetast.

8 Hoe kan ik betalen bij Paneuromix?

Je kunt bij ons betalen via Ideal, Paypal, Mister Cash, Visa, Maestro, Amazon Payments en MasterCard.

 
block icon

plannen en organiseren *

als je meer overzicht wilt krijgen *

Tegenwoordig komt er behoorlijk veel informatie op ons af, een kleine boost van je hersenen kan ervoor zorgen dat je meer overzicht krijgt. *

block icon

hou je focus op wat belangrijk is *

examens maken wordt makkelijker *

Als je meer gerichte aandacht kan opbrengen worden inspannende taken als examens makkelijker.*

block icon

Beter redeneren *

met meer inzicht problemen oplossen *

Met een frisse en kwieke geest kun je met meer inzicht en creativiteit problemen oplossen. *
* Individuele resultaten kunnen verschillen

block icon

Ondersteuning voor uw herinneringen *

makkelijker bij herinneringen komen *

Waar liggen ook alweer mijn sleutels, wat is zijn naam ook alweer? Met een ondersteund geheugen wordt het leven makkelijker. *

 
 

WIL JE EEN FOCUS BOOST? *

KEEP YOUR FOCUS *

 • Wil je de mentale flow state bereiken? *
 • FOCUS² boost je focus en leervermogen zonder cafeïne *
 • Neem de pillen voor school, studie of werk *

  *Individuele resultaten kunnen verschillen

none display

 

HEB JE ALTIJD AL DE DRANG GEHAD OM JE VOLLEDIGE POTENTIEEL TE VERWEZELIJKEN?

OM TE WERKEN MET VEEL MEER EFFECTIVITEIT. TE GENIETEN VAN HET ONTWIKKELEN VAN JEZELF EN OVER MEER VRIJE TIJD TE BESCHIKKEN? *

* Individuele resultaten kunnen verschillen

Paneuromix ®
Paneuromix Nootropic Brain Supplement is een geraffineerd voedingssupplement dat een combinatie bevat van zogenaamde nootropics, ook wel "brain supplements" genoemd. Onder andere Alpha-GPC, Bacopa Monnieri en Phosphatidyl Serine zorgen ervoor dat je geheugen verbetert. DMAE, Ginseng, Ginkgo Biloba en B12 zorgen ervoor dat je concentratie verbetert. Daarnaast balanceren we dit met L-Theanine en B6, deze stoffen zorgen voor een ontspannen, maar heldere toestand van het brein. De doseringen van alle 10 ingrediënten zijjn hoog en zorgvuldig op elkaar afgestemd. Hierdoor heb je dus maar één supplement nodig om je brein op meerdere vlakken een boost te geven. Zo kun je maximaal presteren op school, studie, werk, sport en vrije tijd. Nootropics Brain Supplement Paneuromix.
€ 29,95
4 197