Concentratie Verbeteren met NZT.2

NZT.2 van Paneuromix is een voedingssupplement dat  een uitgekiende mix bevat van stoffen die je concentatie ondersteunen. NZT.2 bevat alleen natuurlijke stoffen, maar vergis je niet, de formule is zeer krachtig samengesteld. De ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en sterk gedoseerd. 

Hoe werkt het?

NZT.1 bevat een uitgekiende en zeer uitgebreide mix van nootropics, dit worden ook wel "cognitie verbeteraars" genoemd. Nootropics zijn vaak natuurlijke stoffen die je hersenen beter laten functioneren. Door de juiste combinatie van ingrediënten is het effect van NZT.2 krachtig en langdurend. We hebben ervoor gekozen geen caffeïne in de formule te verwerken of andere caffeïne houdende stoffen. Caffeïne verhoogt zeker de alertheid, maar heeft als nadeel dat het nerveusiteit kan geven. NZT.2 geeft je juist een kalm, helder en gefocust gevoel. De stoffen in NZT.2 die je concentratievermogen verbeteren zijn:

  • DMAE, een hele bekende nootropic, werkt verhelderend.
  • Ginkgo Biloba, een stof die de normale circulatie ondersteunt en tevens het normaal functioneren van het geheugen ondersteunt. 
  • Ginseng, is een zogenaamde adaptogeen en ondersteunt het herstel bij vermoeidheid
  • L-Theanine, is een amininozuur uit groene thee.
  • Vitamine B12, B12 vermindert vermoeidheid en draagt bij aan de normale werking van het zenuwstelsel en psychische functie.

Optimale mentale toestand

NZT.2 brengt je dus in een zo optimaal mogelijk mentale toestand. De combinatie van ginseng en ginkgo biloba is getest op studenten op de universiteit van Northumbria, deze specifieke combinatie bleek zowel concentratie als geheugen te verbeteren. De andere stoffen zijn toegevoegd op grond van eigen veld onderzoek onder een grote groep testpersonen. 

Hoe snel werkt het?

Aangezien iedereen weer een ander lichaam en zenuwstelsel heeft verschilt dit per persoon. Gemiddeld genomen beginnen de effecten een half uur na inname op te komen en bereikt dit zijn maximum 2 á 3 uur na inname. Een klein deel van de mensen moet de capsules enkele dagen nemen om de eerste duidelijke effecten te merken. Het is ook belangrijk om iets te doen dat concentratie vergt, dus bijvoorbeeld een stuk lezen of een computerspel doen helpt om de effecten te merken.  

Bestellen?

Je kunt een bestelling plaatsen via de webshop, mocht je vragen hebben neem dan gerust contact op. Bij een bestelling heb je over het algemeen de bestelling de volgende dag of de dag erna binnen.