0

YOUR SHOPPING CART IS EMPTY

  • trust-icon
  • trust-icon
  • trust-icon

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten van het product?

Wij versturen de producten in een verpakking die door de brievenbus past, hierdoor kunnen we de verzendkosten laag houden. Bij een bestelling onder de €40 zijn de verzendkosten binnen Nederland kostenloos en in België en Luxemburg €3,9. Boven de €40,0 rekenen we geen verzendkosten. Doordat Paneuromix door je brievenbus past hoef je niet met zo'n briefje naar het postkantoor als je er niet was bij levering.

Hoe wordt het product verzonden?

Het product wordt verstuurd in een brievenvusdoosje die door de brievenbus past, leveringen in Nederland gaan via PostNL met de reguliere brievenbuspost. Leveringen naar België en Luxemburg worden verstuurd door Amazon.

Wat zijn jullie regels voor retourzendingen?

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van ons product dat wij een 100% tevredenheidsgarantie hebben ingevoerd waar u recht op heeft tot 90 dagen na ontvangst van het product. U hoeft van ons de eerste 90 capsules niet te retourneren en deze mag u ook aanbreken, ook hoeft u geen reden op te geven. Vanaf meer dan 90 capsules vragen wij u om ons de onaangebroken verpakking(en) te retourneren, wij vergoeden hierbij de verzendkosten. Deze 100% tevredenheitsgarantie is een extra service boven het wettelijke herroepingsrecht van 14 werkdagen. De rechten die u als consument geniet onder het wettelijk herroepingsrecht ,zoals uiteengezet in de AVW, worden hierdoor niet aangetast.

Hoe kan ik betalen bij Paneuromix?

Je kunt bij ons betalen via Ideal, Paypal, Mister Cash, Visa, Maestro, Amazon Payments, MasterCard en Afterpay.

Waarom zit er geen caffeïne door de nootropic?

Wij hebben gekozen voor een caffeïnevrij product, caffeïne verhoogt welliswaar de alertheid maar kan ook nerveusiteit met zich meeebrengen, daarnaast kan iemand gewoon één of twee koppen koffie nemen. Sommige mensen vinden dat caffeïne het effect van de nootropic wat versterkt. Door caffeïne eruit te laten geven wij de keus aan jou.

Wat zijn de aanwijzingen voor gebruik van de nootropic?

Wij adviseren om de eerste dag 1 capsule bij het ontbijt te nemen. Als je het later inneemt kan dit slapeloosheid geven. Voer de dosering op naar de aangeraden dosering van 3 capsules per dag. De capsules kunnen in 1 keer ingenomen te worden, je hoeft dus geen pillen mee te nemen en hieraan te denken gedurende de dag. Door de kracht van de formule werkt dit de hele dag door. Als je weet hoe je reageert kun je op dagen van hoge mentale belasting tot 3 capsules extra nemen (in totaal 6 capsules), bijvoorbeeld een uur voordat je deze belasting aangaat.

Hoe snel merk ik iets van de nootropic?

De meeste mensen merken na een half uur de eerste effecten opkomen. Het effect van het supplement blijft verassend lang hangen, tot zelfs de volgende dag. Bij langdurig gebruik, enkele weken, beginnen de effecten nog sterker te worden. Wij adviseren om elke maand even 3 dagen geen nootropic te nemen, hierdoor blijft het effectief werken.

Heeft de nootropic bijwerkingen? 

De nootropic heeft invloed op processen, dus bijwerkingen zijn mogelijk, maar komen niet vaak voor doordat de basis van de ingrediënten uit de natuur komen. Mogelijke bijwerkingen zijn onder andere hoofdpijn en misselijkheid. Gebruik het niet tijdens de zwangerschap.