0

YOUR SHOPPING CART IS EMPTY

  • trust-icon
  • trust-icon
  • trust-icon

09/25/2017 06:47 PM

Aandacht voor je brein

Hoeveel aandacht besteed jij aan je hersenen? Wat voor voordelen heeft het in je leven om te zorgen dat je brein optimaal functioneert? Wat is het effect van breinoptimalisatie? In dit artikel alles over de ‘shift’ van focus op het lichaam naar de hersenen.

Hoe krijg je al je spullen in een laptoptas?

Reizen is gezond voor je hersenen, het geeft je nieuwe indrukken en werkt verfrissend. Er zijn enkele minder leuke aspecten aan reizen, in mijn ogen zijn dit:

1. Inpakken van tassen,
2. Bagage inchecken (en mogelijk stagnatie van de bagage bij transfers),
3. Opwinding over je spullen, vooral zakkenrollers (gelukkig ben ik nog nooit slachtoffer geweest, maar ik ben wel altijd op mijn hoede).

Om deze drie aspecten voor mezelf te verlichten heb ik door de jaren heen wat oplossingen gevonden. Ik heb mijn bagagelijst gesystematiseerd en gereduceerd, daarnaast gebruik ik enkele gadgets die het reizen veiliger en eenvoudiger maken.

Paneuromix

Paneuromix is nu 4 generaties geëvolueerd om jou brein op een effectieve en uitgebalanceerde manier een ondesteuning te geven met nootropics. Alle dimensies en niveaus van brein activiteit krijgen ondersteuning. Lees de reviews en ervaar zelf.

leer meer

01/11/2017 02:51 PM

Een dag op Paneuromix

Een dag op Paneuromix

Als je een eendagsvlieg bent kun je maar beter Paneuromix nemen. Het is lastig om te beschrijven wat Paneuromix doet, zonder in algemeenheden te vervallen als concentratie en geheugen. Onderstaande review kwam bij ons in de email-box vallen en willen we graag met je delen. Doormiddel van mooie metaforen wordt het duidelijk welke effecten de Paneuromix kan hebben. Als je het zelf neemt herken je vast wel enkele aspecten ervan.

10/20/2016 12:50 PM

ANP Persbericht over FOCUS2