0

YOUR SHOPPING CART IS EMPTY

  • trust-icon
  • trust-icon
  • trust-icon

12/28/2017 11:16 AM

Beweeg je slimmer

Bewegen, trainen en sporten zijn allemaal manieren om slimmer te worden. Wat moet je doen? Wat is de ideale training en wat is het beste moment om te sporten?

Nootropics geven je de mogelijkheid om je cognitieve vermogens naar een hoger niveau te brengen. Je kan het slikken voor meer concentratie, een beter geheugen of meer focus. Maar wat als het verder gaat, bijvoorbeeld wanneer je direct ingrijpt op je lichaam met elektronica. Wat betekent dit voor de maatschappij?

Paneuromix

Paneuromix is nu 4 generaties geëvolueerd om jou brein op een effectieve en uitgebalanceerde manier een ondesteuning te geven met nootropics. Alle dimensies en niveaus van brein activiteit krijgen ondersteuning. Lees de reviews en ervaar zelf.

leer meer

Wat is de allerbelangrijkste nootropic die er is? Wat voor supplement kan je nemen met de grootste impact op je concentratie, geheugen en focus? Het antwoord: slaap. Waarom is je nachtrust zo belangrijk? Hoe kun je beter slapen? Wat zijn caffeine dutjes en hoe combineer je nootropics met slapen?

09/25/2017 06:47 PM

Aandacht voor je brein

Hoeveel aandacht besteed jij aan je hersenen? Wat voor voordelen heeft het in je leven om te zorgen dat je brein optimaal functioneert? Wat is het effect van breinoptimalisatie? In dit artikel alles over de ‘shift’ van focus op het lichaam naar de hersenen.