0

YOUR SHOPPING CART IS EMPTY

  • trust-icon
  • trust-icon
  • trust-icon

Hoe krijg je al je spullen in een laptoptas?

Reizen is gezond voor je hersenen, het geeft je nieuwe indrukken en werkt verfrissend. Er zijn enkele minder leuke aspecten aan reizen, in mijn ogen zijn dit:

1. Inpakken van tassen,
2. Bagage inchecken (en mogelijk stagnatie van de bagage bij transfers),
3. Opwinding over je spullen, vooral zakkenrollers (gelukkig ben ik nog nooit slachtoffer geweest, maar ik ben wel altijd op mijn hoede).

Om deze drie aspecten voor mezelf te verlichten heb ik door de jaren heen wat oplossingen gevonden. Ik heb mijn bagagelijst gesystematiseerd en gereduceerd, daarnaast gebruik ik enkele gadgets die het reizen veiliger en eenvoudiger maken.

01/11/2017 02:51 PM

Een dag op Paneuromix

Een dag op Paneuromix

Als je een eendagsvlieg bent kun je maar beter Paneuromix nemen. Het is lastig om te beschrijven wat Paneuromix doet, zonder in algemeenheden te vervallen als concentratie en geheugen. Onderstaande review kwam bij ons in de email-box vallen en willen we graag met je delen. Doormiddel van mooie metaforen wordt het duidelijk welke effecten de Paneuromix kan hebben. Als je het zelf neemt herken je vast wel enkele aspecten ervan.

Paneuromix

Paneuromix is nu 4 generaties geëvolueerd om jou brein op een effectieve en uitgebalanceerde manier een ondesteuning te geven met nootropics. Alle dimensies en niveaus van brein activiteit krijgen ondersteuning. Lees de reviews en ervaar zelf.

leer meer

10/20/2016 12:50 PM

ANP Persbericht over FOCUS2

60 Seconden met Adam Hamilton Triathleet en gebruiker van Paneuromix (engels)

Read how Adam Hamilton got involved into Paneuromix and how it support him on a daily basis to get the most out of his performance.