11-01-2017 13:51

Een dag op Paneuromix

Een dag op Paneuromix

Als je een eendagsvlieg bent kun je maar beter Paneuromix nemen. Het is lastig om te beschrijven wat Paneuromix doet, zonder in algemeenheden te vervallen als concentratie en geheugen. Onderstaande review kwam bij ons in de email-box vallen en willen we graag met je delen. Doormiddel van mooie metaforen wordt het duidelijk welke effecten de Paneuromix kan hebben. Als je het zelf neemt herken je vast wel enkele aspecten ervan.

“Drie capsules apart verspreid over de dag

Eerste try out met een capsule in de ochtend. Nog geen duidelijk effect.
Tweede capsule: het effect dient zich na een half uur aan. Een zucht van helderheid tussen schouderbladen en in het brein. De ochtendstroefheid glijdt weg. Milde euforie kriebelt. Het is de als de eerste rush van XTC, maar nu voelt het heel natuurlijk. Helder brein met een klaar perspectief.

Om 14.00 uur een derde capsule Paneuromix. Een half uur later een comfortabele milde euforie.

De gedachten zijn puur opbouwend. Er sluipen geen oordelende of ondermijnende gedachten meer in. Paneuromix heeft als effect bij mij: alleen constructieve creatieve, inspiratieve gedachten. Geen rondmalers. De antenne is afgestemd geraakt op totaal andere gedachten dan een maand geleden, toen er duidelijk zand leek te knarsen tussen de grijze cellen.

Drie capsules een keer

De cocktail van 3 capsules Paneuromix in een keer in de ochtend is als een Tesla, die door de dag glijdt.
In de supermarkt zoef ik door de winkel zonder na te denken. Ik hoef alleen maar naar biologische groenten, fruit, rijstwafels, havermout, wc papier en aanstekervulling te kijken.

Het concentratievermogen is sterk verhoogd. Lezen, schrijven, een communicatieplan opstellen, e-mails afwerken, er is geen afleiding meer. Het lijkt of de handeling de volledige aandacht opzuigt. De aandacht is eenpuntsgericht.

Bij het opruimen van de kamer, spullen klaarleggen voor vakantie, woning in orde brengen voor de schilder, is er geen twijfel, aarzeling, overdenking. Ik pak aan en ga door. Kortom: Paneuromix ondersteunt in alles wat ik doe. Het brengt me in flow.

Moeheid na te weinig slaap smelt weg na drie capsules in een keer ingenomen. Sinds het gebruik is er geen dip meer tijdens de dag. Goed nieuws voor kantoorwerkers, zakenlui, ondernemers, zware lunchers, hulpverleners onder stress: Het is afgelopen met de middagdip! Flow is geen gelukkig moment meer, maar stroomt de hele dag.

Meditatie verdiept zich veel makkelijker. Yoga oefeningen gaan soepeler geconcentreerder.

Associaties in het brein gaan sneller, het geheugen roept sneller dingen op. Creativiteit, bedenken van oplossingen, schrijven een artikel, voeren van een gesprek gaan makkelijker en soepeler.

Het lichamelijk effect is bij mij licht euforisch te noemen.
Een half uur na inname van de drie capsules kruipt er een zachte zucht van verlichting via de borstkas omhoog. Cellen in het lichaam bruisen van levenslust. De heel dag wil er aangepakt worden.

Naast effectiever en langer geconcentreerd handelen is het ook makkelijk in stilte te vallen. Te luisteren. Er is meer gewaarzijn van ruimte waarin alles gebeurt. Het is een krachtige ondersteuning voor iedereen die aan meditatie of mindfulness doet of naar satsangs gaat.”

Posted in Nootropics By

Roland Verment